De Klussenier Wim de Jong
De Klussenier Wim de Jong

Warmoezierskade 24
2805 PT Gouda

Dien uw offerte-aanvraag in   

0182 78 55 68
06 1124 3261
w.dejong@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 52769216

Even voorstellen

Het klusbedrijf De Klussenier Wim de Jong is een veelzijdig en betrouwbaar klusbedrijf gevestigd in Gouda. Voor alle werkzaamheden in en rondom uw woning in Gouda, Reeuwijk, Gouderak en omgeving is hij beschikbaar. 

De Klussenier Wim de Jong heeft jaren aan ervaring binnen zijn eigen klusbedrijf, nadat hij in 2011 zijn bedrijf opgericht heeft. Voordat Wim startte met zijn klusbedrijf heeft hij al veel ervaring opgedaan als allround vakman. In de 15 jaar voor de start als zelfstandig ondernemer heeft Wim onder andere gewerkt als timmerman en als chef voor onder andere een interieurbouwbedrijf. Al deze ervaring heeft hij meegenomen in de start van zijn klusbedrijf en zet hij al vele jaren succsvol in voor zijn klanten. 

Voor welke werkzaamheden kunt u De Klussenier Wim de Jong inschakelen? Zoals bovenstaand benoemd is De Klussenier Wim de Jong een veelzijdig klusbedrijf. Dus voor vele diverse werkzaamheden in en rondom uw woning. Denk hierbij aan grote projecten die komen kijken bij een verbouwing als het renoveren van de badkamer, het plaatsen van een keuken, dakkapellen plaatsen en het uitvoeren van een volledige zolderverbouwing. Daarnaast kunt u ook voor kleinere opdrachten zoals fijn timmerwerk, interieur betimmering, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden De Klussenier Wim de Jong bellen.

Als u voor De Klussenier Wim de Jong kiest heeft u ook een zeer betrouwbare vakman. Met zijn klusbedrijf verzorgt Wim altijd een vrijblijvende offerte, hij geeft 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden en rekent nooit voorrijkosten. Verder is Wim de Jong een zeer zorgvuldige vakman waarbij u kunt vertrouwen op kwaliteit en secuur werk. 

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van De Klussenier Wim de Jong en woont u in Gouda en omgeving? Neem dan contact met Wim op door een offerte-aanvraag in te dienen of direct te bellen.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...