Woning isoleren in Gouda, Reeuwijk, Gouderak en omstreken?

Voor een aangename temperatuur in uw huis het hele jaar door is isolatie erg belangrijk. Wanneer u uw woning wilt laten isoleren kunt u bij De Klussenier Wim de Jong terecht. Hij kan u helpen bij het isoleren van de woning in Gouda, Reeuwijk, Gouderak en omstreken.

Verschillende manieren om een woning te isoleren

Het isoleren van een woning kan op verschillende manieren. Hieronder de meest voorkomende vormen van isoleren. 

Dakisolatie

Via een ongeïsoleerd dak gaat de meeste warmte verloren. Het verlies van de warmte via het dak kan oplopen tot wel 30%. Dus, het dak kan ervoor zorgen dat u veel warmte behoudt in uw woning.

Gevelisolatie

Een goed geïsoleerde gevel kan ook voor een grote besparing zorgen. Dit komt doordat ongeveer 20% van de warmte verloren kan gaan met een niet goed geïsoleerde gevel. Wat hierbij vaak gebruikt wordt als oplossing is een geïsoleerde voorzetwand. 

Vloerisolatie

Een niet geïsoleerde vloer zorgt voor een warmteverlies van ongeveer 10%. Naast dat vloerisolatie een effect heeft op de stookkosten heeft het nog een ander voordeel. Met vloerisolatie zorgt u er namelijk voor dat u altijd kunt genieten van een warme vloer. Dat komt het wooncomfort zeer ten goede.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor het isoleren van uw huis, neem dan contact op met De Klussenier Wim de Jong. 

Waarom uw woning isoleren?

Bovenstaand geeft weer wat u het beste kan isoleren bij uw woning, maar welke voordelen heeft dat? De voordelen van isoleren leest u onderstaand.

Uw huis wordt meer waard

Door te isoleren wordt een woning energiezuiniger. Dit komt terug in het energielabel. Wanneer een huis wordt verkocht is het verplicht om een energielabel te overhandigen. Dit certificaat biedt de kopers informatie over de hoogte van de energierekening. Hoe beter de isolatie, hoe beter dit is voor de verkoopprijs.

Minder koud én minder warm

Een geïsoleerde woning voelt comfortabeler doordat het binnen warmer aanvoelt. In de winter zorgt isolatie ervoor dat de kou beter buiten blijft, waardoor de woning warmer blijft. Het tegenovergestelde gebeurt juist in de zomer, een goed geïsloeerde woning blijft langer koel.

Minder geluidsoverlast

Een goed geïsoleerde woning zorgt ervoor dat geluid beter buiten uw woning blijft. Dit helpt bijvoorbeeld tegen verkeersgeluiden of lawaai van de buren.

Geen vocht en schimmel meer

Door de woning te isoleren stijgt de binnentemperatuur van de wanden, vloer en het dak. Hierdoor kunnen vocht- en schimmelproblemen worden voorkomen. Een goed geïsoleerde woning heeft dus een positief effect op de gezondheid. Wel belangrijk: Zorg voor voldoende ventilatie.

Spaar het milieu

Isoleren verlaagt het energieverbruik. U bespaart hiermee (schaarse) brandstoffen en draagt op die manier uw steentje bij aan een beter milieu!

De Klussenier Wim de Jong, uw 'isolatie-expert'

Klusseniers hebben de mogelijkheid een training te volgen bij Isover. Zij worden dan gecertificeerd als Isover Isolatiepartner. Als Isolatiepartner kunt u van De Klussenier Wim de Jong een goed advies verwachten. Hij kan u voorrekenen wat uw besparing en terugverdientijd is bij betere isolatie. Grote kans dat u op deze manier uw investering vanzelf terugverdient! Bekijk hier of De Klussenier Wim de Jong Isover Isolatiepartner is.

De Klussenier Wim de Jong, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Wim de Jong
De Klussenier Wim de Jong

Warmoezierskade 24
2805 PT Gouda

Dien uw offerte-aanvraag in   

0182 78 55 68
06 1124 3261
w.dejong@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 52769216

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Wim de Jong

 
Loading...